Kolači


Kolači za svaku prigodu

Svečani kolači

Sreća je veća ako se dijeli i zato je divno podijeliti vrijeme i kolače s najdražima. Ponekad poželite zasladiti nedjeljni ručak, ponekad uljepšati prigodu, a svečani kolači i kolačići tome će svakako doprinijeti. Bez obzira je li vaš omiljeni okus čokolada ili vanilija, kokos ili šumsko voće, kremasti kolač ili kolač s lisnatim tijestom, kod nas ćete sigurno pronaći okus u kojem će vaši nepci uživati. Umjesto cvijeća, poklonite naše monoporcije; naši će svečani kolači obogatiti vaše vjenčanje, ili ostavite više vremena za sebe tako što ćete nama prepustiti sve pripreme, pa će vaši rođendanski kolači biti unaprijed spremni i spakirani za slavlje.

Kolačići i monoporcije

Znate ono kada kažete: ”Mogao bih pojesti cijeli kolač.”? U ovome slučaju to zaista i možete i to bez grižnje savjesti jer je monoporcija čitava jedna torta koja stane na dlan vaše ruke.  Vrlo smo ponosni što se u našoj ponudi nalaze talijanske monoporcije. Ove mini torte jednako su ugodne oku koliko su ugodne za vaše nepce. Njihov atraktivan izgled, brojne varijante, boje i okusi, oduševljavaju sve naše kupce, koji ih obožavaju servirati svojim gostima ili ih jednostavno zadržati za sebe. Da, neki ih ne vole dijeliti. :)

Tko se bolje razumije u umjetnost ispijanja popodnevnog čaja od gospode Engleza? Znate li da Englezi redovito uz čaj serviraju suhe kolače ili kekse? A kako mi zaista uživamo u njihovoj izradi i serviranju, rado smo ih uvrstili u našu ponudu. Ove naše domaće kolačiće i kekse moguće je kupiti “refužo” tako da sami odabirete kupljenu količinu koju ćemo vam lijepo spakirati i poželjeti vam da jednako uživate u puslicama i prhkim keksićima s raznim punjenjima koliko i mi uživamo dok ih pečemo. Ovo može biti idealan poklon ili znak pažnje dragim osobama, ako ih sami ne pojedete dok dođete do njihovih vrata.