Torte


Torte su naš forte!

Jeste li znali da torte potječu još iz vremena Vikinga? Naravno, tada su izgledale nešto drugačije i više nalikovale ukrašenome kruhu, ali to je samo dokaz da su torte već dugo obavezan sudionik svečanih događaja. Naše su torte izrađene od pažljivo biranih sastojaka koji većinom rastu u vrtovima naših prijatelja, stižu iz Slavonije ili su ubrani na brežuljcima Brača i Hvara. Nakon što ih s ljubavlju umiješamo i ispečemo, ukrašavamo ih s najvećom pažnjom i predanošću jer vjerujemo da torte moraju, vanjštinom oduzimati dah, a okusom zazivati da zatražite još jedan komad.

Kako je naša ponuda s vremenom narasla na više od 50 različitih torti, sigurni smo da će svi tortoljupci pronaći nešto za sebe. Bilo da volite tamnu ili bijelu čokoladu, kokos ili šumsko voće, naše će torte zadovoljiti i najzahtjevnije nepce.

Svadbene torte i svečane torte

Torte već stoljećima označavaju vrhunac svečanosti i proslava, i zato je važno da takav događaj uljepša torta koja je toliko lijepa da vam je žao rezati, ali toliko ukusna da nakon nje ostaju prazni tanjuri. Mi se trudimo raditi samo takve torte. Naše svečane torte s vama će proslaviti godišnjicu ili zasladiti obiteljsku svečanost kao što su krštenje i krizma.

Bajkovito vjenčanje zaslužuje bajkovitu tortu. I naravno – finu. Kada planirate svoje vjenčanje, sigurno želite izabrati najbolje sastojke za jedan od najvažnijih dana vašega života. Upravo tako i mi biramo samo najbolje sastojke za naše torte koje će zaista mladencima uljepšati svadbeni dan, a gostima ostaviti takav dojam da će se o njoj pričati mjesecima. Naše svadbene torte osim što su jako fotogenične te će sjajno izgledati na vašim svadbenim fotografijama, nestat će u tren oka.

Rođendanske torte

Možete li zamisliti proslavu rođendana bez torte? Ne možemo ni mi. I zato se svojski trudimo da vaš dan bude začinjen prekrasnom tortom koja jedva čeka da s nje ugasite svjećice.
Ako želite razveseliti vaše mališane i uveličati njihov dječji rođendan posebno ukrašenim tortama s likovima koji će izazvati smijeh i veselje, vjerujemo da će vas naša ponuda natjerati da poželite jednu takvu tortu i za svoj rođendan.

 

Sve naše torte dostupne su u dvije veličine, velika je promjera ø26cm, a mala je promjera ø20cm.