Rođendani i rođendanske torte


rođendanske torte

Kakav je to rođendan bez rođendanske torte?

U Novu godinu uplovili smo punim jedrima! Naša slastičarna otvorena je već dva mjeseca, dostavni kamion Split i okolicu redovito opskrbljuje zalihama slatkih delicija, a i otvorili smo svoj Instagram profil. Kad smo već kod toga, pratite li nas na Instagramu – dolcemania_split?
Ipak, danas smo se odlučili osvrnuti na ono bez čega ni jedna proslava rođendana ne može biti potpuna. Ne, ne mislimo na klauna ni na šampanjac. Mislimo na rođendanske torte.

Šarene i vesele torte za mališane

Vaš mališan slavi rođendan, i dolazi čitava vojska djece, a vi još morate pripremiti dokumentaciju za šefa, otići na pazar, skuhati ručak i odvesti dijete na nogomet? A tortu još niste ni počeli pripremati?
E tu uskačemo mi. Zaista razumijemo nenormalan, ubrzani ponekad luđački ritam vaših života i zbilja vam želimo omogućiti da u rođendanu svoga djeteta uživate i vi. Zato mi pečemo rođendanske torte umjesto vas. I kolače. I to u svim oblicima, veličinama, bojama i okusima. Vaša želja (ili pravog šefa toga dana – vašeg mališana) nama je zapovijed! Odaberite okus i likove koji trebaju mahati s torte i najavite nam rođendan nekoliko dana ranije. Torta će biti spremna da vaša djeca i horda njihovih prijatelja sa nje pušu svjećice. A vi stignete otići i do frizera. ;)

I odrasli vole imati svoje rođendanske torte

Ne brinite. Nismo zaboravili ni na vas koji ovo čitate, a vjerojatno ste odavno proslavili svoj 5. rođendan. I sada je vrijeme za 25. rođendan. Po osmi put. ;) Dakle, prošetajte našim webom i odaberite tortu koja će sasvim zadovoljiti vaše nepce i usrećiti vas do zadnje mrvice. Ili dođite na Mažuranićevo šetalište i raspitajte se koje još rođendanske torte imamo u ponudi, a još ih nismo stigli predstaviti na webu. Ivana će vas rado u sve uputiti i s vama pronaći idealnu tortu, stvorenu samo za vas.

To će sigurno biti znatno lakše nego pronaći idealnog muškarca. Ili ženu. A kada naiđete na njega ili nju, dovedite ga kod nas kako biste zajedno izabrali svadbenu tortu. Ali o tome više nekom drugom prilikom. ;)

E da, prije nego što ugasite svjećice, ne zaboravite zaželjeti želju. :)

Comments are closed.