Savršene svadbene torte za vaš savršen dan


Dan vjenčanja je dan koji ćete zasigurno pamtiti čitav život, a takav dan ne može proći bez savršene svadbene torte.

Dvorana je izabrana, cvijeće je spremno uljepšati prostoriju, imate svoju haljinu i odijelo iz snova i cipele u kojima ćete zakoračiti u ostatak svoga života. Još jedino treba odabrati tortu koja će savršeno upotpuniti, uljepšati i zasladiti vaš dan. Kako bi dan vašeg vjenčanja uistinu bio kao dan iz snova, naš je zadatak i želja izrađivati samo savršene svadbene torte koje će vaše bajke pretvoriti u stvarnost.

Svadbene torte – lijepe izvana i fine iznutra

Mi čvrsto vjerujemo u to da svadbene torte moraju biti jednako savršene izvana kao i iznutra. Upravo iz tog razloga nedavno smo posjetili talijanski RHEX (Rimini Horeca Expo), jedan od najvećih sajmova prehrambene industrije u regiji i nagledali smo se i probali svakakvih krasota izlagača sa svih strana svijeta pa vam jedva čekamo i sami pokazati i pripremiti ideje koje su se razvile nakon toga sajma. S obzirom da je na ovome sajmu izlagalo više od tisuću izlagača te da ga je ove godine posjetilo više od 200.000 posjetitelja, imalo se što vidjeti, ali i kušati. Donosimo vam najnovije svjetske trendove jer tko postavlja trendove ako ne Talijani? ;) Rezultate pogledajte uskoro u našoj ponudi, a mi vam možemo obećati da će naše svadbene torte biti jednako ugodne oku kao i vašim nepcima. :) Lijepo ćemo ih pripremiti i upakirati, a naša dostava će ih donijeti na željenu adresu u Splitu ili okolici.

Svjetski trendovi

A kada je riječ o svjetskim trendovima, zavirili smo u vitrine pravih majstora izrade torti. Danas se za vjenčanja diljem svijeta najčešće naručuju torte koje imaju čipkaste motive, torte u katovima i dalje su zanimljive mladencima, a cvijeće kao ukras jedno je od omiljenih dekoracija. Svadbene torte sada su ukrašene i perlama, vrpcama i nerijetko imaju inicijale mladenaca. Među bojama torti i dalje je apsolutna vladarica bijela boja, iako je po popularnosti u stopu prati i elegantna boja šampanjca. Ujedno, trenutno su omiljene i nježne pastelne boje poput blijedoroze, žute ili zelene. Vrijedi istaknuti trend, također dostupan u našoj ponudi, koji je nalik stotinama latica naslonjenih jedne na drugu u kojima se boje prelijevaju od najsvjetlije prema najtamnijoj, konačan rezultat je prekrasna torta s istoniranim faldicama. O čemu je točno riječ? Dođite i provjerite. :)

Naše svadbene torte i na Sajmu vjenčanja u Splitu

Predstavili smo se i na nedavno održanom Sajmu vjenčanja u Spaladium Areni. Ispred našeg štanda bila je neprestana gužva i susreli smo se gomilom vaših upita, željama da nas posjetite i da kušate naše svadbene torte na adresi slastičarne u Splitu. Hvala vam na tome! Neizmjerno ste nas usrećili i zahvaljujemo vam na svim pohvalama koje ste nam uputili na samome Sajmu kao i na onima koje ste nam kasnije slali putem Facebooka i emaila. Ipak moramo izdvojiti komentar koji nas je osvojio: «Pa vi ne radite torte, nego umjetnost!» Hvala, Ivona! Javite nam se, pišite nam, nazovite ili posjetite na adresi Mažuranićevo šetalište 1 u Splitu. Kako biste saznali nešto više o našoj ponudi, dogovorite svoj termin s Ivanom (098 9817 430) koja će vas rado uputiti u sve svadbene torte, njihove okuse, čari i magičan izgled.

Želite li zadiviti svoje goste elegantnom i profinjenom tortom ili želite iznenaditi nekim posebnim detaljem, na pravom ste mjestu! Dolcemania vas čeka!

Comments are closed.